Американската Търговска Камара в България приветства “Бараж Груп” ЕООД в американската общност

На 12.02.2019 год. Американската Търговска Камара в България /AmCham/ приветства шест от новите си членове в американската бизнес общност. На стилно събитие, в приятната обстановка на новооткритата столична галерия на ул. „Оборище“, близо 100 гости приветстваха бизнес лидерите на новите членове.

 

Събитието беше открито от г-н Петър Иванов, Изпълнителен директор на AmCham България, който представи визията за бъдещо развитие на камарата, привличайки нови и перспективни компании от различни сектори на икономиката.

 

Г-н Атанас Атанасов, собственик и управител на „Бараж Груп“ ЕООД, представи опита и специализацията на компанията в строителния бранш. Акцентът беше поставен върху ролята ни на главен изпълнител на цялостното строителство на индустриални и логистични сгради, и халета.  Допълнително беше представен пълният набор от инженерни услуги, които дружеството предлага,  включително проектиране в частта на услугата design & build. По време на целия процес, екипът на „Бараж Груп“ ЕООД е на разположение за консултации на клиенти по различни въпроси. Фирмата разполага и с нужната работна ръка и строителна механизация за физическото изграждане на проектите.

 

Събитието продължи с коктейлна част и бизнес нетуъркинг между присъстващите гости, и членове на AmCham.