Фирмената философия на „Бараж Груп“ ЕООД е фокусирана върху качеството и кадрите

В брой 1/2019 на списание „Градът“, г-н Атанас Атанасов, собственик и управител на „Бараж Груп“ ЕООД, представи фирмената философия и специализация на компанията.

 

„Фирмената ни философия гравитира около една-единствена дума и това е – КАЧЕСТВО. Качество във всичките му форми и прояви. От предлагане на качествени технически решения до влагане на качествени материали, следене за качество на вложения труд и предоставяне на качествени услуги на всяко едно ниво в фирмата.

 

А ролята на кадрите е определяща за нашата работа, като това важи, както за управленските кадри, така и за изпълнителските. Кадрите буквално за жизненоважни за едно дружество – те са гръбнакът, ръцете, краката, очите, ушите и не на последно място, лицето на всяка организация. Поради тази причина ние отделяме голямо внимание на нашите колеги и на тяхното професионално развитие. От миналата година участваме в академия, целяща да подготви университетските кадри да започнат по-информирано и по-лесно професионалната си кариера. Предлагаме стажантски програми и обучения, както и осигуряване на квалификационни сертификати.

 

За съжаление сме засегнати от липсата на изпълнителски кадри. Това е явление в европейски мащаб и то не е уникално за България. Правим възможното да компенсираме липсата на количество и производителност с въвеждането на технологични решения в строителните процеси, като нови кофражни системи, спомагателни машини и техника. Очакваме и подкрепа от страна на държавата, с която да се облекчи режимът за пребиваване и работа на чуждестранни работници в строителния сектор. Това би дало един осезаем положителен тласък на сектора“.

 

Допълнително г-н Атанас Атанасов наблегна на съотношението цена - качество в индустриално – логистичния сегмент, ролята на проектанта и добрия проект, чуждестранните инвестиции, които навлизат в България и  състоянието на строително - инвестиционния сектор в страната.

 

*Пълната статия можете да прочетете тук